Testimonials

Bob

Mijn naam is Bob (50 jaar) en ben cliŽnt bij Josephine Broeders. Ik heb met mijn partner ingestemd om de kuur van lever/galreiniging te doen. Omdat ik dagelijks wijn drink, vond ik het enerzijds goed om tijdens de kuur geen alcohol te drinken, maar ook om te kijken wat mijn lever aan afval tijdens die kuur zou kunnen wegwerken. Ik heb 7 kuren gedaan in zoín 8 maanden, waarbij er een voldoende hoeveelheid lever/galstenen zijn vrijgekomen (zie fotoís).

Mijn gezondheid was al heel goed. Ik ervaar dan ook niet een wezenlijk fysiek verschil. Ik vind het wel heel fijn dat ik de verantwoordelijkheid heb genomen om die lever/galstenen te elimineren.

Ik was zeer te spreken over de darmreiniging bij Josephine Broeders, omdat zij met haar aanwezigheid in het hier en nu en met de juiste vragen mij kon helpen met het loslaten van blokkades in mijn lagere chakraís die juist geactiveerd waren door de lever/galreiniging.

Hannie

Ik besloot om lever-gal reinigingen te doen aangezien ik verschillenden klachten had wat betreft vermoeidheid, rugpijnen en darmen.

Ook omdat ik vroegen Pfeiffer, en hepatitis heb gehad en veel antibiotica moest slikken, hebben me gemotiveerd om hieraan te beginnen.

Het eetprogramma van te voren ging me goed af, het drinken van de olijolie met grapfruit ook, maar de laatste keer bitterzout in de ochtend was wel even doorbijten.

Er zijn bij de verschillende kuren heel wat steentjes en gruis uitgekomen en wat ik erg opvallend vond, was dat er steeds een klein stapje op emotioneel gebied genomen werd.

Ook was ik steeds erg energiek na de kuur. De rugpijn bleek inderdaad met de darmen te maken te hebben. Met mijn darmen blijkt nu wat chronisch aan de hand te zijn, wat ook niet met lever-galreiningen te verhelpen is. Ik heb de lever-galreinigingen als zeer zinvol ervaren en ga dit zeker in de toekomst herhalen.

terug naar lever-gal zuivering

 

 

© 2008 Aude Sapere. Alle rechten voorbehouden.